Hirdetés

Itt az Epic Games Store mai ingyenes játéka, töltsd le hamar!

|

Újabb ajándékot ad nekünk az Epic Games piactere, és kapunk még párat, mielőtt véget ér az év.

Hirdetés

Dacára annak, hogy kezdettől fogva masszívan veszteséges vállalkozás, nem mond le az Epic Games arról az álmáról, hogy egy napon felülkerekedjen a Steamen, és persze azzal sem hagy fel, hogy rendszeresen megajándékozza piacterének regisztrált felhasználóit. Jellemzően hetente válik ingyenesen letölthetővé egy vagy több játék, ám a karácsonyi szezon kivételt jelent, ilyenkor már naponta váltják egymást a címek, ami egyrészt azt jelenti, hogy aki nem idegenkedik az EGS-től számos alkotással bővítheti kollekcióját rövid idő alatt, másfelől viszont a mindössze 24 órás intervallum miatt könnyebben le is maradhat az ajándékokról.

Szerencsére az ünnepek alatt is számíthattok ránk, minden alkalommal szólni fogunk, amint elérhető az aktuális játék, ahogy az elmúlt napokban is tettük. És bizony kár lett volna kihagyni a lehetőséget, mert akadtak váratlan meglepetések és igencsak jónak számító fogások is az ingyen megszerezhető címek között.

Hirdetés

Jóllehet, az Epic Games Store indie alkotásokkal kezdte az ajándékszórást, azért a Fallout 3 minden DLC-t magába foglaló kiadósa, a tavalyi megjelenésekor a megérdemeltnél kevesebb figyelmet kapott Ghostwire: Tokyo, valamint a The Outer Worlds next-gen változatára már bizonyára többeknek is megemelkedett a szemöldöke. Izgalmas lesz látni, hogy mi minden lapul még az Epic mikulászsákjában, előkerülnek-e az imént említetteknél is nagyobb durranások.

Ha így is lesz, arra nem ma kerül sor, mivel most egy indie gyöngyszem, a Human Resource vált átmenetileg, mindössze 24 órára ingyenessé. A Tomorrow Corporation 2015-ben kiadott puzzle-játékát az iménti linkre kattintva tudjátok hozzáadni EGS-kollekciótokhoz, miután bejelentkeztetek a fiókotokba, és megnyomtátok a GET gombot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)