Hirdetés

Itt az Epic Games Store újabb ingyen játéka

|

Halloweenra épp megfelelő az e heti ajándék.

Hirdetés

Közeledik a halloween napja, ami azt is jelenti, hogy október 31-ét követően már csak legfeljebb egy-két napig fognak élni a most futó leárazások, érdemes szétnézni mindenhol, hátha elfogadható árúra csökkent egy-egy játék, amit régen kinéztetek. Az Epic Games Store-ban is tart még a promóció, november 1-ig lehet válogatni az ajánlatok között.

Az ingyenesnél persze nincs jobb ajánlat, természetesen most is kaptunk egy ajándékot.

Hirdetés

A következő egy hétben, november 4-éig a DARQ: Complete Editiont lehet beszerezni. A különleges atmoszférájú játékban Lloydot irányítjuk, aki nem tud felébredni egy rémálomból, így szembe kell néznie félelmeivel, és megértenie, mit jelent az álom valójában. Dolgát különböző lények nehezítik, de lopakodással elkerülheti őket.

Ha szeretnétek megszerezni, irány az Epic Games Store a fenti linken vagy a PC-s kliensen keresztül, majd a játék adatlapján a GET gombra bökve tudhatjátok magatokénak, és bármikor elővehetitek, ha kedvet kaptok hozzá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)