Hirdetés

Itt az Epic Games Store újabb ingyen játéka – 7130 forintot spórolhatsz, ha letöltöd

|

Egészen bizarr játékot ad most ingyen az Epic Games Store.

Hirdetés

Bár a horrorszezonon már túl vagyunk, és a karácsonyra készít fel minket minden és mindenki, az Epic Games úgy gondolta, nem volt elég két The Evil Within játékot adni: ezen a héten is egy horror lehet a miénk, annyi különbséggel, hogy ez csak 12+-os, nem különösebben brutális. 

A "bizarr" talán a legjobb jelző, amivel érdemes illetni a Golden Lightot. Leírása szerint ez egy sötét humorú horrorjáték roguelike elemekkel, amiben egészen rendhagyó, random generált fegyvereket használhatunk, van benne beszélő bicikli, és vagy megehetjük, vagy eldobhatjuk a talált denevérfejeket, halfejeket, esetlegesen felbukkanó embriókat. Nem látni ilyet mindennap, viszont a steames értékelései pozitívak.

Hirdetés

A letöltéshez bátran nyissátok meg a fenti linket, majd bökjetek a GET gombra, jelentkezzetek be, és a Place Orderrel véglegesítsétek a 0 Ft-os rendelést. Ha épp nincs más, adjatok neki egy esélyt, szerencsére bármikor elővehetitek majd, amíg az EGS él. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)