Hirdetés

Itt az Epic Games Store újabb ingyen játéka, megint nem csalódtunk

|

Folytatódik a Mega leárazás, vele együtt pedig a kiemelten értékes PC-s játékok osztogatása.

Hirdetés

Amikor az Epic Games Store rejtegeti, hogy mit fog ingyen adni a közeljövőben, mindig valami különlegeset kapunk - a Mega Sale promóció ezúttal a Borderlands 3-mal indult, ami nem egy apró indie játék a sok közül, hanem egy viszonylag friss, nagyon tartalmas FPS.

Aki erről lemaradt, sajnálhatja, mert ahogy megszokhattunk, újabb hét, újabb ajándék.

Hirdetés

A következő egy hétre a BioShock: The Collection jutott, mely tartalmazza az első és a második rész remasterét, az Infinite-et, és annak DLC-it. Aki nem tudná, az FPS-sorozatban egy víz alatti és egy felhők feletti városba látogathatunk el, hogy... úgymond rendet tegyünk a káoszban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Letölteni a szokott módon tudjátok: látogassatok el a játék adatlapjára a fenti linken vagy az Epic Games Store kliensén keresztül, jelentkezzetek be, majd nyomjatok a GET gombra, és fejezzétek be a folyamatot néhány extra kattintással.

Úgy tűnik, amíg az aktuális promóció tart, a titkolózás is marad, és most a Dealabs fórum sem szivárogtat. Jobb is így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)