Hirdetés

Itt az Epic Games Store újabb ünnepi ajándéka, nem jársz vele rosszul

|

Nehéz is lenne rosszul járni valamivel, amit kötöttségek nélkül adnak ingyen.

Hirdetés

Nem maradt már sok hátra az Epic ünnepi ajándékszórásából, de még néhány napig élvezhetjük, hogy 24 óránként újabb PC-s cím vár ránk, és nekünk azon túl, hogy kattintunk néhányat, semmi egyéb teendőnk nincs.

Az elmúlt napokban behúzhattunk olyan alkotásokat is, mint a The Outer Worlds, a Ghostwire: Tokyo vagy az Art of Rally, ma pedig egy újabb AAA játék vár mindenkire.

Hirdetés

Ez pedig nem más, mint a 2022-es Saints Row reboot, ami nem lett kifejezetten jó, de a nyílt világú játékok kedvelői eltölthetnek vele néhány kellemes órát (sajnos nem sokat, elég rövid). A szentek Santo Ileso városában kívánják átvenni az uralmat válogatott bűncselekmények elkövetésével, őket irányíthatjuk, segíthetjük közvetlenül. Ha olvasnátok, mielőtt kattintanátok érte, Saints Row tesztünkből mindent megtudhattok róla.

A letöltéshez a fenti linkre kattintsatok, majd a GET gombra nyomva adhatjátok a játékot gyűjteményetekhez. Nézzetek vissza holnap 17:00-kor is, amikor jön a következő ingyen játék! 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)