Hirdetés

Itt az Epic Games utolsó ünnepi ajándéka, és talán ez a legjobb mind közül

|

A nagy karácsonyi ajándékszórást egy kiváló, díjnyertes AAA játék zárja.

Hirdetés

Most sem okozott csalódást az Epic Games Store, december 20-án indult, nagy, téli játékajándékozási hulláma során összesen tizenhat játékkal lepett meg minket, köztük olyanokkal, mint a The Outer Worlds, a Ghostwire: Tokyo, a vegyes megítélésű, de mégis csak AAA-kategóriásnak számító Saints Row, a kiváló Ghostrunner, illetve az A Plague Tale: Innocence.

Ma vége mind ennek, mind az ünnepi leárazásnak, egy hét múlva lesz a következő váltás, addig viszont egy igazán kitűnő, 2021-ben megjelent játékot szerezhetünk meg, ami abban az évben a The Game Awardson a legjobb narratíva díját is elvitte, és más kategóriákban is jelölt volt.

Hirdetés

Ez nem más, mint a Marvel's Guardians of the Galaxy, ami sajnos a szörnyen gyenge Marvel's Avengers árnyékában nem kapott annyi bizalmat a játékosoktól, amennyit érdemelt volna. Az Eidos Montréal által fejlesztett játékban alapvetően Űrlordot irányítjuk, de parancsokat adhatunk a csapat más tagjainak is a küzdelmek során. Nagy hangsúlyt kap a történetmesélés, egészen ötletes, vicces és egyedi megoldások tűnnek elő, és mivel a készítőknek nem kellett a filmekből dolgozniuk, kellő szabadságot kaptak, hogy valami különlegeset alkossanak.

A letöltéshez kattintsatok a fenti linkre, majd a GET gombra, és bejelentkezés után a Place Orderrel véglegesíthetitek a folyamatot. Ha érdekel titeket, mi jön még januárban, ez a szivárgás alighanem elárulja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)