Hirdetés

Itt az Epic újabb ünnepi ajándéka, indul a napi osztogatás

|

Újabb ajándékcsomag nyílt ki, és nem kell egy hetet várnunk a következőre.

Hirdetés

Az Epic Games Store hetente ad egy-két játékot azoknak, akik hajlandóak megnyitni a klienst vagy a weboldalt, majd nagyjából öt kattintással elfogadni az ajándékokat, viszont minden évben kétszer rákapcsol, és napi szinten szórja a jobbnál jobb játékokat. Eddig a csomagolópapírból kitalálhattuk, mi lesz a következő, de a Destiny 2: Legacy Collectionnél is láthattuk, hogy a mintázat most nem fog segíteni.

A csomagolás alapján meg nem mondtuk volna, hogy a mai ajándék a DNF Duel: Who's Next lesz, de örülünk neki. Ez egy látványos verekedős akciójáték, ami az animerajongókat külön érdekelheti: 16 karakterből választhatjuk ki a nekünk szimpatikusat, majd velük verhetjük el ellenfeleinket online, helyi többjátékos, vagy gyakorló harcokban.

Hirdetés

Ahhoz, hogy magatokénak tudhassátok, a GET gombra kattintsatok a játék adatlapján, majd jelentkezzetek be, és a Place Order gombbal véglegesítsétek a folyamatot.

Holnap 17:00-kor jövünk a következő játékkal, feltétlenül nézzetek vissza!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)