Hirdetés

Itt van az Epic Games Store mai ajándék játéka, igazi klasszikust kapunk

|

Karácsony előtt felgyorsul az idő, ha minden nap 17:00-kor ingyen PC játékot kap az ember ajándékba.

Hirdetés

Szuper volt az elmúlt 24 óra, mivel ingyen lehetett beszerezni az Art of Rally című játékot az EGS ajándék szekciójából, de most nincs idő gólörömre, mivel minden délután változik a műsor az ünnepek alatt, és az Epic Games Store újabb ajándékkal kápráztatja el a nagyérdeműt. Vagy csak odaírják az emberek kommentbe, hogy ingyen sem kellene, de reménykedünk benne, hogy az utóbbi mentalitás kicsit háttérbe szorul a mai felhozatalt látva. 

Jó, persze, a "vótmá" szlogeneket azért elő lehet venni, de mégis csak örömteli, hogy a Fallout 3: Game of the Year Edition kerülhet most ellentételezés nélkül a kosaradba, ha még esetleg kimaradt korábban.

Hirdetés

Nincs is más dolgod, mint a mai ajándék oldalára kattintani, és behúzni a címet a GET gomb segítségével, és máris indulhat a letöltés, pöröghet az akció, és persze lehet találgatni, hogy vajon mi lesz a következő ingyenes cím, amely holnap délután 17:00-kor élesedik majd az Epic Games Store felületén, ahogy azt már ünnepi hagyományként számon is tarthatjuk szépen.

Addig is írd meg kommentben, mit szólsz a mai ajándékhoz, és mi lenne az, amit szívesen látnál még a következő napokban ingyen behúzható címként. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)