Hirdetés

Jövő héten egy csodás kalandjátékot és az Among Us ősét adja ingyen az Epic Games Store

|

Itt az ideje összeszedni a haverokat, és figyelni minden szavukat: valaki nem mond igazat.

Hirdetés

Ha gyorsan felléptek az Epic Games Store felületére, akkor még felmarkolhatjátok a Ghostrunner című cyberpunk kalandot. Az említett alkotás nemcsak gyönyörű, hanem egyúttal iszonyatosan kemény akcióélményt kínál a műfaj szerelmeseinek.

Ha a pörgős kaszabolás helyett mondjuk valami nyugisabbat preferálnál, akkor a jövő hét neked szól majd. Akkor ugyanis egy színes, stílusos és szemrevaló kalandjátékot hoz az Epic Games a salemi mészárlás mellett.

Hirdetés

A páros első fele a The Big Con, aminek főszereplője egy '90-es évekbeli tinédzser. Ali meglóg a zenetáborból, hogy elinduljon egy nagy kalandtúrára a családi videotéka megmentése érdekében. A vizuális tálalás elsőrangú, a sztori humoros és érzelmes, a zenei körítés pedig feledhetetlen.

A The Big Con mellé érkezik a Town of Salem 2, a nagy sikerű "Ki a gyilkos?" társas folytatása. A második rész nagyot ugrott vizuális szempontból, és hozott egy rakat új szerepkört és játékelemet. Ha az Among Usnál egy fokkal komolyabb dologra vágytok, akkor ez lesz az új kedvencetek.

Fontos egyébként megjegyezni, hogy a Town of Salem 2 alapvetően ingyenesen játszható. A jövő heti promóció az Epic Games Store-os megjelenés körül forog, aminek örömére pár kozmetikai cuccot kapunk ingyen.

A The Big Con és a Town of Salem 2 ingyenes ajándékai április 18-tól április 25-ig lesznek elérhetőek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)