Hirdetés

Jövő héten egy kiváló cyberpunk játékot ad majd ingyen az Epic Games Store

|

A következő csütörtökön lehetőségünk lesz felmarkolni az elmúlt évek legizgalmasabb, és leglátványosabb sci-fi mókáját.

Hirdetés

Az Epic Games Store mostanában nem kegyelmezett a szabadidőnknek. Ha felléptek az üzlet felületére, akkor ott még ingyen behúzhatjátok például a The Outer Worlds: Spacer's Choice Editionjét (igaz, ezt már adták korábban), és a Thiefet. Két kiváló szerepjáték lehet a tiétek tehát, rengeteg tartalommal és izgalmas csavarokkal.

Közben már ott vár a jövő heti kínálat is, amelyben szintén olyan játék kapott helyet, amit adott már korábban is ingyen az Epic, de hát nincs minden héten karácsony, és ha eddig kimaradt volna, akkor ezt a címet mindenképpen érdemes lesz behúzni. Április 11-én egyetlen cím vár ránk, amely minden elemében cyberpunk, de nem az a Cyberpunk.

A Ghostrunner 2020-ban érkezett és megmutatta, hogy milyen az, amikor igazi cyberpunk szamurájok lehetünk. A Cyberpunk 2077 mélyebb és szerepjátékosabb élményt kínált, de a Ghostrunner teljes testtel ráfeküdt az akcióra: látványos kaszabolás vár ránk a neonfénytől csillogó esőcseppek között.

Hirdetés

Így tessék elképzelni az élményt:

A Ghostrunner a jövő héten, április 11-től 18-ig lesz ingyenesen felmarkolható az Epic Games Store "Free Games" részlegén keresztül. Volt már, lehet, hogy lesz még, de pár kattintást egészen biztosan megér, ha eddig hiányzott volna a gyűjteményetekből.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)