Hirdetés

Jövő héten ismét horrorjátékot kapunk igyen az Epic Games Store-ban, de ez egészen különleges lesz

|

Egy túlélő-horrorba öntött roguelike élmény vár ebben a PSX tálalással érkező játékban.

Hirdetés

Kaptunk pár izgalmas játékot az Epic Games Store-tól halloweenra készülve, de a jövő heti ajánlatuk olyan, mintha egy megkésett nyalánkság lenne. A Golden Light ugyanis egy olyan cím, amilyet még biztosan nem játszottál. Alapvetően belsőnézetes túlélő horrorról van szó, ami retró tálalásának köszönhetően meglehetősen érdekes atmoszférát kínál már első ránézésre is. Ahogy viszont mélyebbre merülünk az őrületben, úgy egyre furább dolgokat találunk.

Nagyon nehéz szavakba önteni, hogy mit is tud a Golden Light, de a lényeg, hogy a partneredet elragadja egy kéz, neked pedig utána kell menned. Ami ezután következik, az procedurálisan generált pályák felfedezése, fegyverek megemésztése, és rengeteg bizarr szituáció, amiből ki kell lövöldöznünk és vagdalkoznunk magunkat.

Hirdetés

Valami ilyesmi játékélményt tessék elképzelni:

A Golden Light november 9-től november 16-ig lesz elérhető ingyenesen az Epic Games Store-ban. Addig is, ha valami tradicionálisabb élményt keresnél, akkor még behúzhatod az adócsaló retek kalandjait.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)