Hirdetés

Júniusban különleges játékokat ad ingyen a Microsoft

|

Ismét két játékot kap, aki előfizet az Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate csomagok valamelyikére.

Hirdetés

Már több mint fél éve, hogy egyik pillanatról a másikra megfelezte a Microsoft az előfizetőknek járó ajándékok számát. Döntésüket technikai okokkal indokolták a redmondiak, állításuk szerint nemes egyszerűséggel kifogytak az ingyen odaadható, Xbox 360-ra és klasszikus Xboxra megjelent játékokból.

2023 októbere óta tehát egy-egy kivételes alkalmat leszámítva havonta mindössze két, Xbox One-on és Xbox Series konzolokon elérhető játékkal gyarapíthatja gyűjteményét, aki Xbox Live Gold- vagy Xbox Game Pass Ultimate-tagsággal rendelkezik.

Hirdetés

Júniusra narratívában erős alkotások jutottak. A hónap első napjától az utolsóig letölthető Adios egy kansasi sertéstenyésztő szerepét osztja ránk, akinek már belecsömörlött abba, hogy a maffia áldozatait zabáltassa fel disznaival. A főszereplő szándékával tisztában van barátja, a mafia bérgyilkosa is, aki igyekszik rávenni őt, hogy gondolja meg magát, hiszen jól tudja, hogy milyen sors vár arra, aki nemet merészel mondani.

Ennél is különlegesebb a június 16. és július 15. között elérhető The Vale: Shadow of the Crown, amit akár csukott szemmel is játszhatunk, mert e nem mindennapi alkotás kizárólag a hallásunkra és a kontroller rezgéseire támaszkodva regél egy fantasy kalandot. Izgalmas lesz úgy harcolni, hogy nem látjuk, csak halljuk az ellenfelünket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)