Hirdetés

Ez a két játék vár most az Epic Games Store-ban

|

Elérhetővé váltak az Epic Games újabb ajándékai, ezúttal nem csak a halloweeni hangulatban lévők örülhetnek.

Hirdetés

Az elmúlt egy hétben a pokol volt az Epic Games Store ingyen játékainak közös témája, most viszont nehéz lenne bármi azonosat találni az ajándékokban: az egyik egy sötét horror, a másik pedig egy színes, rajzfilmes retro móka.

Akik a rettegést kedvelik és valami keményre vágynak, a Darkwood című, nyílt világú, felülnézetes túlélőhorrort próbálhatják ki, ami PC-n és Mac-en is működik. Különlegessége, hogy nap közben gyűjtögethetünk és felfedezhetünk, az éjszakát pedig a rejtekhelyünkön bújva próbálhatjuk meg átvészelni, valamint nincsenek benne jumpscare-ek - az ismeretlen enélkül is elég rémisztő.

Hirdetés

A hét másik ajándéka a bármilyen korosztálynak megfelelő ToeJam & Earl: Back in the Groove, egy a klasszikus játékok legjobb elemeit ötvöző, a '90-es éveket idéző, pár éve megjelent kooperatív roguelike, amit akár 4 játékos is játszhat, ugyancsak PC-n és Mac-en.

Ha szeretnétek őket, vagy a PC-s kliensből, vagy a fenti linkekre kattintva nyissátok meg az adatlapot, keressétek meg a GET gombot, majd nyomjatok a Place Orderre, természetesen bejelentkezés után. A letöltést később is elindíthatjátok.

A jövő héten az Evolandet, illetve a Fallout 3: Game of the Year kiadását tehetjük be a zsákba.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)