Hirdetés

Kér valaki egy ingyen The Sims 4 csomagot?

|

A karácsonyi hangulat hevében a Steam és az EA cuki ajándékkal álltak elő.

Hirdetés

Ugyan már nagy erőkkel készül a következő generációs The Sims élmény, a The Sims 4-et sem hanyagolta el az EA. Köszönhetően az alapjáték ingyenes elérhetőségének, rengetegen ugrottak neki egy virtuális élet felépítésének. Ezt az életet ráadásul időnként ki is bővíthetjük teljesen ingyen, olyan ajánlatoknak köszönhetően, mint a mostani Romantic Garden Stuff ajándékcsomag.

A következő néhány napban ugyanis mindenkinek lehetősége van fellépni a Steamre, és ingyen zsebre tenni a kerti cuccokat kínáló kiegészítőt. Új játékelemeket vagy komoly funkciókat nem kapunk vele, de új ruhákat, tárgyakat, és kerti bútorokat igen, ne legyünk telhetetlenek.

Hirdetés

Íme egy kis videó a felhozatalról:

Ha feltámadt a birtoklási vágy, és mindenképpen kellenek a fenti cuccok, akkor nézzetek fel a Steamre, és csak kattintsatok rá a nagy zöld "Fiókhoz adás" gombra. Onnantól a tiétek a Garden Stuff, mehettek is kiélvezni annak újdonságait a The Sims 4-ben. Olyan szép nem lesz, mint a mocsoládi kert, de semmi nem lehet olyan szép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)