Hirdetés

Két ajándék jár most az Epic Games Store-ban, de az egyik csak rövid ideig elérhető!

|

A gamescom egy kicsit felborította az Epic Games Store ajándékozásának általános rendjét.

Hirdetés

Mondhatni jól ráijesztett az ingyen játékra éhező játékosokra az Epic Games Store, amikor először csak a free-to-play Rumbleverse egy kiegészítő csomagját tette elérhetővé számukra, és csak valamivel később csapta mellé a Doom 64-et a QuakeCon alkalmából. A Doom Eternal mellé adott klasszikus csak nemrég vált elérhetővé PC-n és modern konzolokon, aki nem húzta be a promóció keretében, de pótolná, egészen olcsón hozzájuthat.

A hét közben aztán még egy ajándék felbukkant, ezt augusztus 30. 19:00-ig még bárki megkaparinthatja. A Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack tartalmaz egy új dungeont, a Gjallarhorn Exotic rakétavetőt, új fegyvereket, páncélzatot, és a Bungie múltját idéző skineket. Automatikusan jár mindenkinek, aki hozzáadja vagy a múltban hozzáadta Epic-es könyvtárához a Destiny 2-t.

Hirdetés

A másik, szokás szerint jövő csütörtökig elérhető ajándék a Ring of Pain, egy roguelike kártyás-felfedezős taktikai akciójáték, amiben ügyesen taktikázva és jó döntéseket hozva kell minél tovább kitartanunk. Játszhatunk gyorsan vagy lassan, és döntéseink következményeképp bőven érhetnek minket meglepetések.

Mindkét ajándékot a fenti linkeken keresztül elérhető adatlapra ellátogatva, majd a GET gombra nyomva menthetitek el, és bármikor elővehetitek őket - még csak PC előtt sem kell lennetek, mobilról is behúzhatjátok mindkettőt.

A jövő héten a Knockout Cityhez jár majd egy DLC, illetve a Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition lesz az ingyenes játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)