Hirdetés

Két egész jó játékkal vár most az Epic Games Store - húzd be őket, amíg nem késő!

|

Ezúttal nem a bödön aljáról kapartak fel valamit, tényleg megéri letölteni az Epic Games Store ingyen játékait.

Hirdetés

A közelmúltban számos olyan játék járt ingyen az Epic Games Store-ban, amiről sokan bizonyára még nem is hallottak, most viszont két, játékélmény szempontjából értékesebb játékra csaphat le mindenki, aki kattint néhányat a kliensben vagy a weboldalon.

Az egyik az Earthlock, egy kaland-szerepjáték, amit a '90-es évek 3D-s RPG-i ihlettek. Umbra világát kell benne megmentenünk egy csapatnyi hőssel, akikkel körökre osztott harcok során intézhetjük el ellenfeleinket. Nem valószínű, hogy életed meghatározó játékélményét adja, de érdemes belevágni, ha épp nincs más.

Hirdetés

A másik ajándék a Surviving Mars folytatása, a Surviving the Aftermath, egy posztapokaliptikus jövőben játszódó, túlélős, városépítős stratégiai játék, amiben szűk erőforrásokkal gazdálkodva kell életben tartanunk és katasztrófákra immunissá tennünk kolóniánkat.

Mindkét játékot a fenti linkekre kattintva érhetitek el, a GET, majd a Place Order gomb megnyomása segít titeket abban, hogy akár már most elkezdjetek játszani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)