Hirdetés

Két ingyen játékot is ad jövő héten az Epic Games Store, az egyik egészen bizarr alkotás

|

Merész választás lesz az egyik jövő heti ingyen Epic játék, sokaknak kezdte már ki az idegeit.

Hirdetés

Ha még gyorsan felléptek az Epic Games Store felületére, akkor felmarkolhatjátok a Doors című, csodálatosan nyugis puzzle játékot. A mágikus világban játszódó fejtörőben ajtókat kell kibogoznunk, ami talán a leglazább élmény, amiben valaha részünk volt. 

Aki egy picit több feszültségre vágyna, annak ott lesz a jövő heti kínálat, amely megdöbbentő kollekciót pakol az asztalunkra. Kezdetnek ott a Lost Castle roguelike dungeon crawler, amely jópofa látványvilággal és idegszaggató akcióval rombolja le majd azt a nyugalmat, amelyet a most behúzható Doors hozott szívünkbe. 

De nem ez a játék az, ami miatt igazán felszaladt a szemöldökünk, a második cím meglehetősen keményvonalas cucc minden tekintetben.

Hirdetés

Doki Doki Literature Club Plus! egy cuki kis randizgatós Visual Novel képében hozta el a legdurvább pszichológiai horrorélményt, amelyben valaha is részünk volt. 2017-es eredetije körbejárta az internetet, mivel a rózsaszín körítés és az animelányok bemutatása után öngyilkossággal, csonkítással és brutálisan ijesztő eseményekkel kínozta játékosait. A Plus! verzió ezt viszi tovább extra funkciókkal és tartalmakkal, és mindezt ingyen markolhatjátok majd fel február 8. és 15. között.

Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét: ez egy cuki, romantikus, középiskolás VN-nek tűnik, de a körítés nagyon hamar lehullik, és felkavaró élmény bújik meg mögötte. Csak erős idegzetű játékosoknak ajánlanánk a kipróbálását.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)