Hirdetés

Két játékot is ingyen pörgethetsz a Steamen most hétvégén, és mindkettőt akciósan húzhatod be

|

Ha még nem tudod, hogy mivel töltsd a hétvégédet, akkor a Steam majd segít eldönteni.

Hirdetés

Ugyan a Steam tavaszi vására már lecsengett, de a Valve srácai mindig kitalálnak valamit, hogy visszacsábítsanak minket a boltjukba. Ezúttal két játékot dobtak be az ingyenes kosárba, és mindkettőt hétfőig pörgethetjük mindenféle költségek vagy megkötések nélkül.

A hétvégi ingyenes felhozatalban a Battlefield 2042 és a Midnight Ghost Hunt szerepelnek, amelyeket most akciósan meg is vásárolhatunk, amennyiben a promóciós időszakot követően sem válnánk meg tőlük.

Hirdetés

Ami a Battlefield 2042-t illeti, azt a szokásos 59,99 eurós ár helyett most 8,99 euróért markolhatjátok fel. Ha az összes szezonális tartalmat is be szeretnétek húzni, akkor az Elite Editiont is akciósan vásárolhatjátok meg 24,29 euróért szokásos 89,99 helyett. A Battlefield akció március 28-ig tart.

Midnight Ghost Hunt esetében egyszerűbb a képlet: ott tartalmi szempontból csak egy kiadás számít, amit 6,79 euróért vásárolhattok meg a szokásos 19,99 helyett. Itt az akciós ár április 4-ig is kitart, így ráértek eldönteni azt, hogy kell-e ez nektek.

Mindkét játékot ingyen próbálhatjátok most ki, és az elért eredményeitek megmaradnak, így ha később folytatnátok valamelyiket, akkor nem kell azt nulláról kezdenetek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)