Hirdetés

Két kiváló játékkal vár az Epic Games Store, semmit nem kell fizetned értük

|

Megérkeztek az e heti ingyen játékok az Epic Games Store-ba, és ezekre most tényleg ne mondj nemet!

Hirdetés

A múlt héten az óraátállítás egy kicsit megkavarta a dolgokat, de most ismét menetrend szerint 17:00-tól érhetjük el az Epic Games Store aktuális ingyen játékait. Erre a hétre is kettő jutott, ráadásul két olyan, ami a kritikusok és a játékosok elismerését is kivívta magának.

Az izgalmasabb a kettő közül a Shadow Tactics: Blades of the Shogun, egy tartalmas lopakodós akciójáték, aminek hangulata és játékmenete is magával ragadó. Öt, különleges képességekkel bíró specialistát irányítva kell megfelelően terveznünk és kicseleznünk ellenfeleinket, csapdákat állítani nekik és elrejteni a hullákat. Azoknak, akik szívének a Commandos kedves, különösen ajánlott.

Hirdetés

A másik ajándék az ustwo games laza kalandjátéka, az Alba - A Wildlife Adventure, amiben egy fiatal lánnyal fedezhetünk fel és menthetünk meg egy szigetet. Semmi nem sürget minket, a saját tempónkban mászkálhatunk, igazi kikapcsolódást nyújtó élmény.

Bármelyiket is szeretnétek, a feladat ugyanaz: a játékok adatlapján a GET gombra kell nyomni, majd bejelentkezést követően a Place Orderre, és máris hozzáadtátok fiókotokhoz.

A következő két játék a Dark Deity, valamint az Evil Dead: The Game lesznek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)