Hirdetés

Két kiváló játékot ad ingyen a THQ Nordic születésnapja alkalmából

|

Ezeket ráadásul a Steamen keresztül húzhatjuk be.

Hirdetés

Mint arról talán már értesültetek, tizedik születésnapját ünnepli a THQ Nordic, és az évek során rengeteg franchise-ot bekebelező kiadó tudja, hogy kell bulizni. A héten hat játékot fog bejelenteni, mától szeptember 23-áig pedig két játékát is ingyenesen adhatjuk hozzá steames könyvtárunkhoz mindenféle kötöttségek nélkül. 

Az egyik a Jagged Alliance 1: Gold Edition, ami még 1994-ben jelent meg, de ma is szórakoztató. A körökre osztott stratégiai játékban zsoldosokat irányíthatunk, akiknek az a feladata, hogy egy szigetet szektorról szektorra szabadítsanak fel.

Hirdetés

A másik ajándék a Titan Quest Anniversary Edition, mely a 2006-os ARPG kicsit felújított változata, amiben nem csak az alapjáték, de az Immortal Throne kiegészítő is megtalálható. Az ókori világ területein kell benne küzdenünk mindenféle rosszakkal az istenek felkérésére.

Mindkét játékot úgy szerezhetitek meg, hogy ellátogattok a steames adatlapjukra, majd a virító zöld gomb megnyomásával hozzáadjátok a fiókotokhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)