Hirdetés

Két kiváló játékot ad most ingyen az Epic Games Store - majdnem 30 ezer forintot spórolhatsz meg, ha behúzod őket

|

Ez most egy kifejezetten erős hét: megérkeztek az Epic Games Store-os ingyen játékok!

Hirdetés

Pár indie érdekesség után ismét eljött az AAA játékok ideje az Epic Games Store-ban, ráadásul nem egyet, hanem rögtön kettőt húzhatunk be - egy régebbi, 16+-osat, és egy újabb, 18+-osat.

Előbbi nem más, mint az Eidos Montréal 2014-es lopakodós játéka, a Thief, ami a közismert, régóta futó széria jól sikerült rebootja. Egy mestertolvajjal, Garrett-tel mászkálhatunk egy középkori városban, az árnyékokból küzdve az elnyomók ellen. Dolgunkat egy különböző nyilakkal felszerelhető íj is segíti, ami nem csak arra jó, hogy levadásszuk vele azokat, akik utunkba álnak - kreatívan használhatjuk a továbbhaladáshoz.

Hirdetés

A hét másik ajándéka még ennél is értékesebb: teljesen ingyen lehet a miénk a The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition, az Obsidian Fallout New Vegast idéző, belsőnézetes szerepjátékának bővített kiadása, ami az alapjáték mellett minden DLC-t tartalmaz. Izgalmas helyszínek, érdekes karakterek, humoros és akciódús pillanatok várnak minket kalandozásaink során.

Mindkettőt április 11. 17:00-ig szerezhetjük meg ingyen, de amint elraktároztuk a könyvtárunkba, bármikor elővehetjük a későbbiekben is. Az adatlapokhoz a fenti linkeken át juthattok el a leggyorsabban, aztán a GET gombot keressétek, onnantól már simán fog menni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)