Hirdetés

Két sci-fi játékot ad ingyen az Epic Games Store, műfajukban viszont teljesen különböznek

|

Mindkét játék sci-fi, de az egyik egy RTS, a másik pedig egy FPS.

Hirdetés

Az elmúlt hét napban a Murder by Numbers és a The Elder Scrolls Online volt az a két cím, amire teljesen ingyenesen lecsaphattak az Epic Games Store felhasználói, ma pedig a megszokott időpontban, vagyis délután 5 órakor jött a rotáció, immár két újabb címet tudtok bezsákolni. 

Egyrészt megszerezhető a Homeworld Remastered Collection, ami az első és a második Homeworld játék felújított változatát tartalmazza. A sci-fi RTS-ek kedvelőinek ez nem kevés játékórát kínál.

Hirdetés

A második új ingyenes játék pedig nem más, mint a Severed Steel, ami ugyancsak sci-fi környezettel operál, de egy egészen más műfajban teszi ezt, hiszen egy FPS játékról van szó, ami alaposan meg van pakolva bullet time-mal.

A linkekre kattintva mindkét játékot eléritek, bejelentkezést követően kattintsatok a GET gombra, aztán a Place Orderre, és már kész is vagytok. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)