Hirdetés

Két, teljesen különböző ingyen játékkal vár az Epic Games Store

|

Még válogathatunk is, vagy lecsaphatunk mindkettőre - szokás szerint semmibe nem kerül.

Hirdetés

Miközben továbbra is tart a Steam Jövő Feszt, melynek keretében a közeli vagy távolabbi jövőben megjelenő játékokat próbálgathatjuk költségek nélkül, az Epic Games Store-ban sincs leállás - menetrend szerint érkeztek az újabb ingyen játékok, szám szerint kettő. Ennek oka a szokásos: az egyik 18+-os, az Epic pedig nem szeretné, hogy ezen korlátozás miatt essen el valaki egy ajándéktól.

A felnőtteknek való ajándék a Doki Doki Literature Club Plus!, egy rózsaszín, animés pszichológiai horror visual novel, amiben versekkel kell hódítanunk. Azért csatlakozunk az irodalmi klubhoz, hogy szerelmet találjunk, ám az iskolai ismerkedés nem egyszerű. Többféle befejezés, komoly döntések várnak ránk. Külseje ne tévesszen meg titeket, műfaji besorolását abszolút kiérdemli; különleges élmény, a kritikusoktól és a játékosoktól is jó értékeléseket kapott, egy esélyt adjatok neki!

Hirdetés

Ha mégsem nyerte el a tetszésetek, akkor is ott a Lost Castle, egy "akció RPG beat'em up roguelike elemekkel, véletlenszerűen generált dungeonökkel". Egyszerre akár négy játékos is együtt játszhatja.

Ahhoz, hogy megszerezzétek őket, a fenti linkekre kell kattintani, bejelentkezni, aztán a GET, majd a Place Order gombra nyomni. Ezt követően a letöltést bármikor elindíthatjátok, nem muszáj azonnal.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)