Hirdetés

Kiszivárgott a PlayStation Plus márciusi ingyen játéka

|

Mivel elég megbízható a forrás, nincs okunk kételkedni az értesülés pontosságában.

Hirdetés

A játékipar több más szereplőjéhez hasonlóan a Sony is turbulens időszakot él át, a stúdióbezárással és tömeges elbocsátással járó átalakítások közepette sem feledkezett azonban meg arról, hogy közeleg a fordulónap, március 5-étől frissül a PlayStation Plus-előfizetők digitális könyvtárához adható játékok kínálata. Maradt még tehát néhány napotok arra, hogy lecsapjatok a Foamstarsra, a Rollerdome-re és a Steelrisingra, mielőtt átadják a helyüket más címeknek.

A váltásként érkező játékcsokor összetételéről még nem nyilatkozott a Sony, ám az egyik legmegbízhatóbb, PlayStation Plus-szal kapcsolatos ügyekben meglehetősen nagy pontossággal "jósolgató" szivárogtató Billbil-kun már le is rántotta a leplet a márciusi hármas egyikéről.

Hirdetés

Amennyiben nem téved, akkor a 2022-ben PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelent Sifunak örülhetnek az előfizetők függetlenül attól, hogy a legolcsóbb Essential, a közbülső Extra, vagy a legdrágább Premium konstrukciónak szavaztak bizalmat. A Sloclap alkotását az a koncepció teszi különlegessé, hogy az általunk irányított kungfu mester minden elhalálozást követően idősebben, tapasztaltabban, erősebben tér vissza, de közben az évek előrehaladtával egyre kevesebb életerővel rendelkezik, mígnem egy ponton túl a halála már végleges.

A Sony várhatóan holnap jelenti be hivatalosan a márciusi PlayStation Plus játékokat, és nagyon meg fogunk lepődni, ha a Sifu nem lesz közöttük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)