Hirdetés

Kiszivárgott, milyen játékokat ad még az Epic Games a napokban, erős lesz a felhozatal

|

Sokat kellett várni rá, de valaki megtudta és elárulta, milyen ajándék játékokra számíthatnak a PC-sek a továbbiakban.

Hirdetés

Nem csak az volt hagyomány az elmúlt években, hogy az Epic Games Store évi kétszer a szokásos heti ajándékozás helyett naponta adott valamit, hanem az is, hogy a listát vagy egészében, vagy részletekben valaki idő előtt megszellőztette. Idén eddig semmi nem derült ki, és még a csomagolópapírok sem segítenek, most viszont egy X-felhasználó előállt - és nem csak azért hihetünk neki, mert meggyőző a lista, hanem azért is, mert már a mai ajándékról is annak leleplezése előtt szólt.

Az illető PC_Focus néven posztol, és összesen öt játékról rántotta le a leplet - ha nem akartok spoilert, ne olvassatok tovább!

Hirdetés

Elmondása szerint az alábbi lesz a menetrend:

  • december 31. - Ghostrunner
  • január 1. - Escape Academy
  • január 2. - 20 Minutes Till Dawn
  • január 3. - A Plague Tale: Innocence
  • január 4. - Marvel's Guardians of the Galaxy

Ez utóbbi lesz az utolsó ünnepi ajándék, ezért január 11-éig bármikor hozzáadhatjuk könyvtárunkhoz, és aztán letölthetjük, ahogy kényelmes.

Holnap nézzetek vissza 17:00-kor, hogy kiderüljön, valóban a fantasztikus ügyességi akciójáték, a Ghostrunner következik-e - ha igen, nem akarjátok majd kihagyni!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)