Hirdetés

Kiszivárogtak az Epic Games januári ajándék játékai, ezeket a címeket húzhatjuk be ingyen

|

Már tudjuk, hogy milyen játékokkal folytatja az Epic Games az ajándékosztást a jövő héttől.

Hirdetés

Ma hivatalosan is lezárul az Epic Games Store ünnepi promóciója, amelynek keretében több mint egy tucat játékkal gazdagodhattunk az elmúlt időszakban. Ne feledjétek, hogy 17 óráig még hozzáadhatjátok gyűjteményetekhez az aktuális ajándékot, után a 2019-es év egyik legnagyobb meglepetésének számító A Plague Tale: Innocence átadja a helyét a sorban utána következő címnek. Azt is érdemes lesz bezsákolni.

Hivatalosan eddig a pontig ismert a menetrend, de abból az Epic Games egy percig sem csinált titkot, hogy 2024-ben is folytatni kívánja a játékok kiszórását azzal a céllal, hogy minél több regisztrált felhasználót, aktív játékost, valamint természetesen potenciális vásárlót szerezzen a Steam riválisának szánt piactér számára.

Hirdetés

Hogy mi kerül a gamerek orra előtt elhúzott mézesmadzag a következő hetekben, arról a különböző szolgáltatásokba (pl. PlayStation Plus) bekerülő, valamint átmenetileg ingyenessé váló játékokkal kapcsolatos jóslataival csak nagyon ritkán mellélövő Dealabs szállította az infót. Ezek szerint január 11-e és 18-a között a 2022-ben megjelent Sail Forth című vitorlás kalandra csaphatunk le.

Ami az utána következő ajándékot illeti, abban csupán 80 százalékig biztos a francia oldal. Ha nem téved, akkor január 18-tól egészen 28-áig a retró hatást keltő 2014-es platformert, a Love-ot adhatjuk hozzá gyűjteményünkhöz. Emellett azt sem zárja ki a Dealabs, hogy az említett játék társaságot kap.

Ti mit gondoltok az Epic Games Store januári ingyenes játékairól? Elégedettek vagytok velük?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)