Hirdetés

Korlátozott ideig ingyen pörgethetitek a Star Citizent, nem árt sietni

|

A Cloud Imperium egy hosszabb ingyenes időszakkal akarja megnyerni magának a Star Citizen új felfedezőit.

Hirdetés

A Star Citizen egy évek óta készülő űrszimulátor, ami jelenleg a 3.12-es alfa verziójánál tart, és amit most épp mindenki ingyen kipróbálhat. Ez a lehetőség egészen február 25-ig élni fog, tehát több mint egy hetetek van a játékra, amit a Cloud Imperium elérhetővé tett az Arena Commanderrel együtt, de aki az űrhajós csatázást lövöldözésre cserélné, az a Star Marine részét is kipróbálhatja a mókának.

Egy egész sci-fi univerzum vár rád, amit úgy fedezhetsz fel, ahogy csak szeretnél. A Star Citizen a klasszikus űrszimulátor játékélményt elképesztő grafikai megjelenítéssel tálalja, és egy hatalmas, többjátékos világba helyezi. 

Hirdetés

A játékosok lehetnek fuvarozók, törvényen kívüli zsiványok, felfedezők vagy gyakorlatilag akármik, amit csak el tudnak képzelni a távoli jövőben. Felfedezhetnek hatalmas bolygókat, holdakat, és városokat, melyeket a véletlenszerű generáció és szándékos dizájn munka keveréke keltette életre.

A játék egyszereplős modulja, a Squadron 42 még közel sincs a befejezéshez, de addig is pörgethetitek a többjátékos részleget, legalábbis február 25-ig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)