Hirdetés

Különleges darab lesz az Epic Games Store jövő heti ingyenes játéka

|

Ha szereted a kihívásokat, akkor erre érdemes lesz lecsapni.

Hirdetés

Talán már senki nem sokkol az a tény, hogy csütörtökönként az Epic Games Store valami ingyenes ajándékot dob lábaink elé, hogy próbáljuk meg jobban szeretni piacterüket.

Egyéni preferencia kérdése, hogy ez elég-e, mindenesetre most is éppen egy érdekes címet lehet ingyen behúzni az online piactérről, és jövő héten is érdemes lesz visszanézni egy ajándék játékért, amely mind látványvilágában, mind kihívásait illetően is érdemes lesz figyelmünkre. 

Hirdetés

A GRIME egy 2021-ben kiadott metroidvania stílusú akció-platform-kalandjáték, amelyet az izraeli Clover Bite játékstúdió tenyésztett, és az Akupara Games adott ki, és várhatóan tényleg mindenkit kielégít, aki soulslike címekre bukik. Elsősorban különleges látványvilága az, amely megfogott minket, de az is igazán érdekes, hogy ebben a játékban "élő" fegyverrel nyomulhatunk, amelyek mindegyike egyre erősebb lesz, ahogy legyőzzük és felemésztjük ellenfeleinket. Nézzétek meg, mit jelent ez a gyakorlatban:

A GRIME július 6-től lesz ingyenesen megszerezhető egy hétig az EGS égisze alatt. Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)