Hirdetés

Különleges játékkal vár majd minket jövő héten az Epic Games Store

|

Nem mindennapi látványvilágot kínál a következő ajándék.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt még úgy volt, hogy egy játékot húzhatnak be január 12-étől az Epic Games Store látogatói, aztán hét közben kettőre nőtt az ajándékok száma, és végül háromig kúszott fel. A mennyiség nem minden, de ezek tényleg olyan címek, amiknek érdemes helyet csinálni, időt szakítani rájuk. 

A jövő hétre egyelőre egyetlen játékot jelentettek be, de ha ugyanaz történik, mint most, lehet, hogy nagyobb választékot nézve dönthetjük el, mire vagyunk hajlandóak a beszerzéshez szükséges három-négy kattintást rááldozni.

Hirdetés

Január 19. 17:00-tól az Epistory - Typing Chronicles lehet a miénk, ami több okból is érdekes. Egyrészt ott az egyedi látványvilága: egy óriási rókán lovagló fiatal lányt irányítunk, aki egy origami világban küzd a gonosz ellen. Másrészt a játékmenet: a haladáshoz gépelnünk kell, hogy egyben segítsünk egy írónak inspirációt gyűjteni legújabb művéhez. Az egész valami ilyesmi:

Ha gyakorolnátok a gépírást, vagy csak egy látványos, érdekes és egyedi játékra vágytok, mindenképp csapjatok le rá!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)