Hirdetés

Különleges játékot ad most ingyen az Epic Games Store

|

Elsőre egyszerűnek tűnhet, de gyorsan rájössz majd, mennyire nem az.

Hirdetés

A nagy ünnepi játékosztogatás után nem vagyunk meglepődve azon, hogy most egy kicsit kevésbé izgalmas játékokkal szór minket az Epic Games Store, de mindennek örülünk, ami ingyen van, legalább megismerhetünk olyan érdekességeket is, amiknek lehet, hogy egyébként nem adnánk esélyt.

Erre a hétre a LOVE jutott, ami eredetileg 2014-ben jelent meg, de első ránézésre olyan, mintha jó néhány évtizeddel korábban adták volna ki. Egy apró emberkét kell benne irányítanunk, aki válogatott akadálypályákon halad át, és jóformán minden, ami nem színes, veszélyt jelent rá. 16 pályát tartalmaz, de nem lesz könnyű ezeket teljesíteni - aki mégis ledarálta mindet, és többre vágyik, a LOVE3Custom.com-ról tölthet le játékosok által készített további kihívásokat.

Hirdetés

A letöltéshez a szokásos folyamatot kell végigcsinálni: a fenti linken keresztül juss el a játék adatlapjára, jelentkezz be, nyomj rá a GET gombra, majd a Place Orderre. Ezután bármikor előveheted, nem muszáj azonnal letölteni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)