Hirdetés

Lazulásra hívnak a most hétvégi ingyen Xbox játékok

|

A Free Play Days intézői is tudják, hogy sokakat megtépázta február első hete, így nyugis élményekkel könnyítik meg a következő napokat.

Hirdetés

Megalkothatod a saját szomszédságodat, és élhetsz is benne boldogan, legalábbis, amíg a hétvége tart. Az Xbox Free Play Days mostani kínálatának sztárja ugyanis a The Sims 4, amit a Puyo Puyo Tetris 2 mellett bárki kipróbálhat, aki rendelkezik Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetésekkel.

Az akció mától vasárnapig él, és ez idő alatt természetesen ezúttal is akciósan húzhatjátok be a fenti játékokat.

Hirdetés

Ha nagyon megkedvelted a Sims karaktereidet, akkor egy kellemesen lenyomott ár kifizetésével tovább folytathatod majd életük terelgetését. A mostani Free Play Dayshez kötődő akciók a következők:

  • The Sims 4 alapjáték - 9 990 helyett most 1 995 ft
  • The Sims 4 Snowy Escape Expansion Pack - 13 990 helyett most 5 595 ft
  • The Sims 4 Realm of Magic Game Pack - 6 990 helyett most 4 190 ft
  • Puyo Puyo Tetris 2 - 14 000 helyett most 10 500 ft

Ha úgy döntenétek, hogy beszerzitek valamelyik játékot, akkor folytathatjátok majd a mókát, ahol abbahagytátok. Ha érdekelnek a fentiek, akkor ne hagyjátok ki a lehetőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)