Hirdetés

Lecserélte egyik e heti ajándékát az Epic Games, de most is két játék vár minket

|

Eredetileg mást ígértek, mint amit végül kapni fogunk, azonban így is örülhetünk.

Hirdetés

Mondhatni rendszeresen előfordul, hogy az Epic Games Store bejelenti, milyen játékot vagy játékokat ad majd ingyen egy héttel később, de pár nap múlva vagy bővül a felhozatal, vagy változik. Mi persze így is, úgy is örülhetünk, viszont aki arra készült, hogy a kalózos battle royale-t, a Blazing Sailst is le tudja majd tölteni mától, kénytelen lesz türelemmel várni.

Ezt ugyanis a shapez címet viselő, lényegesen egyszerűbb játékra cserélték, amiben gyárakat kell építenünk, hogy automatizáljuk formák gyártását. Később a színekre is figyelnünk kell. A Minecraftot alkotó Notch is dicsérte, adjatok neki egy esélyt ti is!

Hirdetés

A hét másik ajándéka viszont nem változott: nem sokkal a konkurens Dead Island 2 megjelenése előtt ingyen húzhatjuk be a Dying Light Enhanced Editiont, a Techland nyílt világú zombis játékának teljes kiadását, ami a The Following kiegészítőt is magába foglalja. Háztetőkön és zsúfolt utcákon rohangálva küzdhetünk meg élőhalottak hordáival, miközben figyelnünk kell arra is, hogy gyűjtögessünk, fegyvereket craftoljunk, és megtegyünk mindent a túlélés érdekében.

Mindkettőt a linkekre kattintva, a GET gombra nyomva, majd bejelentkezés után a Place Ordert választva tehetitek el, aztán PC-hez érve már indíthatjátok is a letöltést.

A jövő hét két ajándéka a Mordhau és a Second Extinction.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)