Hirdetés

Legközelebb 19 000 forint értékben ad ajándékot az Epic Games Store

|

Felfedték a piactér jövő heti ingyenes játékait, lesz minek örülni.

Hirdetés

Nem mindig következetes az Epic Games Store a tekintetben, hogy amikor elérhetővé válnak az aktuális ingyenes játékai (a következő néhány napban a The Elder Scrolls Online és a Murder by Numbers várja, hogy megszerezzétek), rögvest meg is mutatja, hogy milyen ajándékra számíthatunk legközelebb. Többször előfordult, hogy csak napokkal később kerített rá sort, de arra is volt példa, hogy utóbb módosított az ajánlaton, bővítve vagy épp ellenkezőleg, szűkítve azt.

Most mindenesetre nem késlekedett felfedni a jövő heti ingyenes játékokat, így már előre örülhetünk a két ajándéknak, feltéve persze, hogy azok a kedvünkre valók. Sokfélék vagyunk, eltérő ízléssel, ezért senkit se fogunk kárhoztatni azért, amiért úgy dönt, nem kér belőlük. Amennyiben nem jön közbe semmi, akkor a július 27-én esedékes váltáskor minden idők egyik legjobb űrstratégiáját, valamint egy stílusos FPS-t adhatunk hozzá a gyűjteményünkhöz.

Hirdetés

Az Epic Games Store-on még nem elérhető, ám a Steamen 32 euróért (kb. 12 000 forintért) kínálat Homeworld Remastered Collection a Relic Entertainment nagyszerű Homeworld sorozatának első és második részét, pontosabban azok felújított változatait foglalja magába. Remek lehetőség ez arra, hogy bepótoljuk, vagy ha nem ismeretlenek számunkra, újrajátsszuk ezeket a klasszikusokat, amíg a Homeworld 3-ra várunk.

A másik ajándék a 2021-ben megjelent, és alapesetben Severed Steel, amiért alapesetben 6900 forintot kérnek, de most épp akciós, átmenetileg 2760 forintra vitték le az árát. A Greylock Studio alkotását rombolható voxeles környezete, és a lövöldözést időlassítással ötvöző játékmenete emeli ki a shooterek tengeréből.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)