Hirdetés

Lejárt a Knockout City próbaidőszaka, de így még játszható ingyen

|

A Velan Studios és az EA online kidobósa bizonyos feltételekkel költségek nélkül játszható.

Hirdetés

Pár éve még valószínűleg kiröhögtük volna, ha felmerül egy virtuális kidobós játék ötlete, manapság viszont, amikor színes babokkal versengünk akadálypályákon és egy repülő buszból ugrunk ki egy folyamatosan szűkülő területre, már semmin sem lepődünk meg.

A Velan Studios (Mario Kart Live) egyszerű, de nagyszerű koncepciója pedig rengeteg embert rántott be, az ingyenes időszak végéig a játékostábor átlépte a kétmilliós mérföldkövet. A csapat május 31-ig tette korlátlanul játszhatóvá a Knockout City-t, azonban egy okos megoldással meghosszabbították a próbaidőszakot.

Bár a játék része az EA Play-nek és az Xbox Game Pass Ultimate-nek is, azonban annak sem kell kétségbe esnie, aki ezek hiányában próbálná ki ingyen.

Hirdetés

A fejlesztők hivatalos twitteres bejelentése szerint a Knockout City Season One továbbra is költségek nélkül játszható, de csakis az első 25 szintig (Street Rank), minden platformon.

Aki eléri a 25-ös szintet és folytatni szeretné a mókát, annak meg kell vennie a teljes játékot vagy előfizetnie valamelyik említett szolgáltatásra. 

A Knockout City elérhető PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S-re/X-re és Nintendo Switchre. Ti próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)