Hirdetés

Leleplezték a márciusi PlayStation Plus játékokat

|

Valósnak bizonyult a korábbi szivárgás, de a többi címnek is örülni lehet.

Hirdetés

Tegnap már kiderült, hogy az egyik márciusi PlayStation Plus játék nem más lesz, mint a 2022-ben megjelent Sifu, most viszont megérkezett a Sony részéről maga a hivatalos bejelentés is. Egyrészt megnyugodhatunk, tényleg bekerült a márciusi ajándék játékok közé a Sloclap alkotása, de közben megtudtuk azt is, hogy rajta kívül még három másik címre számíthatunk.

Érkezik például a F1 23, a Codemasters Forma 1-es szériájának legújabb része, ami anno tavaly nyáron egész jó értékeléseket kapott. Megkapjuk a Destiny 2: The Witch Queen kiegészítőt is, illetve borsot törhetünk majd a szomszédok orra alá, mivel bekerül a PS Plusba a Hello Neighbor 2.

Hirdetés

A márciusi PS Plus játékok tehát még egyszer a következők - mind elérhetőek PS4-re és PS5-re is:

  • Sifu - PS5, PS4
  • Destiny 2: The Witch Queen - PS5, PS4
  • F1 23 - PS5, PS4
  • Hello Neighbor 2 - PS5, PS4

Mind a négy játék március 5-én válik elérhetővé az előfizetők számára, és egészen április első napjáig szabadon letölthetőek maradnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)