Hirdetés

Ma sem hagyott benneteket ingyen játék nélkül az Epic Games Store, folytatódik az ünnepi osztogatás

|

Most épp minden nap új ajándékot ad az EGS, ma sem tettek másként.

Hirdetés

Az Epic Games Store veterán felhasználói pontosan tudják, hogy az ünnepi időszakhoz érve a platform még a megszokottnál is bőkezűbb lesz, és a heti egy-két ingyen játék helyett áttérnek a napi osztogatásra, vagyis minden egyes nap 17 órakor élesedik egy újabb teljesen ingyenesen letölthető videojáték.

Természetesen ez ma sem volt másként, ezúttal az Art of Rally üti azoknak a markát az EGS-en, akik az elkövetkező 24 órában hozzáadják profiljukhoz a játékot. 

Hirdetés

Ehhez nem kell mást tennetek egyébként, mint ide kattintani. Az Art of Rally egyébként alapesetben 8910 forintba kerülne, most viszont értelemszerűen teljesen ingyen behúzható. Egy stilizált versenyjátékról van szó, ami eredetileg még 2021-ben jelent meg a létező összes főbb platformra, január elején pedig iOS-re és Androidra is meg fog egyébként érkezni. 

Holnap újabb ingyenes játék jön az EGS-re, figyeljétek a friss bejelentést ugyancsak 17 órakor!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)