Hirdetés

Ma sem maradunk ingyen Epic Games Store játék nélkül, már tölthető a mai ajándék

|

Az ünnepi szezonban az Epic minden nap kioszt egy ingyen játékot, kicsomagták már a mai címet is.

Hirdetés

Lehet lamentálni azon, hogy mennyire van már elkényeztetve a gamer a rá zúduló, ezáltal némiképp elértéktelenedő címekkel, vagy hogy mennyit rontott az iparon ez az erő-politika, de tény az, hogy az ingyen játék osztogatás az Epic védjegye lett, főképp az ünnepi időszakban bolondulnak meg teljesen, és ahogy ezt már szinte szokásnak is nevezhetjük, idén sem maradunk karácsonyi osztogatás nélkül. A tegnapi nap során beindult a napi ajándékokat hozó szezon, az első cím egy verekedős játék lett, amelyet egészen eddig a pillanatig lehetett ingyen és bérmentve beszerezni. 

Igen, most nincs idő bambulni, minden 24. óra végén új ajándékot fed fel az Epic, és egy napunk van csak beszerezni, és a holnapi játék csomagolópapírját nézegetve tippelgetni, hogy vajon mi lehet majd a következő móka. Sajnos ezek a grafikák már nem annyira beszédesek, mint a korábbi években, akkor sportot űztünk abból, hogy kitaláljuk, mit rejt a csomagolás, most tényleg csak vakon találgatunk. Mindenesetre a mai cím már legalább biztos, a Melvor Idle (a RuneScape által ihletett) kalandjátékot zsebelhetjük be.

Hirdetés

Nincs is más dolgunk, mint erre a linkre kattintani, és a GET gombra tenyerelve letölteni. Holnap 17:00-kor megint térjetek vissza a GS-re (sőt, addig is olvasgassátok a híreket, mert bőven akadt miről írnunk nektek), mutatjuk az új címet.

Nektek hogy tetszik a mai ajándék?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)