Hirdetés

Ma tényleg olyan játékot ad ingyen az Epic Games Store, amit mindenképp érdemes megszerezni

|

Ha siettek, akkor tiétek lehet a 2019-es év egyik legjobb játéka.

Hirdetés

Nincs megállás, még mindig tart az Epic Games Store ünnepi ajándékszórása, ma és holnap is ilyen játékokat kapunk - utána pedig természetesen visszaállnak a korábban megszokott rendszerre, vagyis hetente frissül az ingyenes kínálat. Nemrégiben kiszivárgott, hogy egészen pontosan milyen címeket is fogunk kapni, így igazából előre tudni lehetett, hogy ma mely játék érkezik. 

Ez pedig nem más, mint 2019 egyik legjobbja, az A Plague Tale: Innocence (tudjátok, ennek folytatása lett aztán 2022-ben az A Plague Tale: Requiem), melyben Amicia és Hugo történetét ismerhetjük meg. A játék ide kattintva zsákolható be.

Hirdetés

Az A Plague Tale: Innocence-ben Amicia de Rune-t irányíthatjuk, aki mindenáron megoldást szeretne találni kisöccse, Hugo titokzatos betegségére, közben pedig nem csak megátalkodott katonákkal, hanem tengerként hömpölygő patkányseregekkel is szembe kell néznie. Aki szereti a lopakodós akció-kalandjátékokat, nem foghat vele mellé. 

Ha minden igaz, akkor holnap is igencsak érdemes lesz felnézni az EGS-re, hiszen a szivárgás szerint megint egy elég jó játékot kapunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)