Hirdetés

Majdnem 10 000 forintba kerül az Epic Games Store jövő heti ingyenes játéka

|

Már tudjuk, hogy mi az a véresen komolytalan ajándék, amivel a piactér legközelebb meglepi a látogatóit.

Hirdetés

Töretlen lelkesedéssel szállítja a Steam babérjaira törő Epic Games Store hetente az ingyenes játékokat, hol egyet, hol többet. Most például a theHunter: Call of the Wildra tehetitek rá a mancsotokat, hogy annyi virtuális vadat ejtsetek el, amennyit csak jónak láttok. Emellett a free-to-play Idle Champions of the Forgotten Realmshez készült tartalmi csomag, a Wulfgar's Legends of Renown Pack lehet még a tiétek, amennyiben június 29-ig letöltitek és elindítjátok a játékot.

Aznap egyébként már egy újabb ajándék fog várni benneteket az Epic Games Store-ban az utóbbi évek egyik legszórakoztatóbb, ám sajnálatosan a radar alatt maradt szerepjátéka képében.

Hirdetés

A normál körülmények között 9600 forintért kínált The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos idén lesz három éves, tehát még távolról sem mondható öregnek, de stilizált látványvilága miatt amúgy sem látszik rajta nagyon a kor. Az Artefact Studio körökre osztott harcokkal és szellemes humorral operáló alkotását valószínűleg mindenki hamar a szívébe zárja majd, akitől nem idegen a fantasy, csípi a szerepjátékokat, és alkalmanként szokott nevetni is. Felszabadultan, nem kényszeredetten, mert épp egy kínos szituációba csöppent.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)