Hirdetés

Majdnem 17 ezer forintot érnek és több száz órányi élményt kínálnak az Epic Games Store jövő heti ajándékai

|

Legközelebb is két játékot ad ingyen az Epic Games Store, ám az egyikük tartalom tekintetében tízzel is felér.

Hirdetés

Kevéssel ezelőtt búcsút intettünk a Homeworld Remastered Collection és a Severed Steel párosának, melyek helyét a Bloons TD 6 és a Loop Hero foglalta el az Epic Games piacterének egy héten keresztül ingyen megszerezhető ajándékaként. Jóllehet, nem tripla A kategóriás, hanem csupán indie fejlesztésekről van szó, annyit mindenképpen megérdemelnek, hogy legalább egy pillantást vessünk rájuk, mielőtt eldöntjük, hogy letöltjük-e őket, vagy sem.

Augusztus 10-éig van még időnk ezen rágódni, csak akkor érkezik majd a váltás nem kisebb cím, mint az Europa Universalis IV képében, amely mellett az Orwell: Keeping an Eye on You című alkotás is sorban áll majd a letöltésért.

Hirdetés

A Clausewitz Engine-re felhúzott nagyívű stratégiai játékban 1444-től 1821-ig, tehát a kései középkortól egészen a modern kor korai szakaszáig kormányozhatjuk választott nemzetünket a számára elrendeltetett nagyság felé. Céljaink elérése érdekében a kereskedelem, a diplomácia és amennyiben szükséges, a hadászat teljes eszköztárát bevethetjük.

2013-as megjelenése óta több tucat DLC-t és kiegészítőt adott ki hozzá a Paradox, amelyekre egy kisebb vagyont elverhetünk, de annak is meglesz a programja a következő hetekre-hónapokra, akik beéri a tartalomszegénynek egyáltalán nem nevezhető alapjátékkal.

A másik ajándék egy különleges narratív alkotás, amelyben az Orwell nevezetű biztonsági program segítségével potenciális terroristákat keresünk oly módon, hogy átböngésszük az emberek privát adatait, belenézünk/hallgatunk a személye kommunikációjukba, és olyan titkokat is felfedünk róluk, amelyekről még a legközelebbi hozzátartozóik sem tudnak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)