Hirdetés

Majdnem 7000 forintos játékot ad most ingyen a GOG, de nem árt sietned

|

Emellett rengeteg leárazott játékkal várja a látogatókat a CD Projekt piactere.

Hirdetés

Június 12-én, azaz hétfőn elrajtolt a GOG.com nyári vására, minek keretében a piacér kínálatában megtalálható játékok, kiegészítők és DLC-k közül több mint 5400-at vásárolhattok meg az eredetinél jóval kedvezőbb áron. A vadonatúj Layers of Fear például 15 százalékkal olcsóbb (de ha rendelkeztek az első és második résszel, akkor 45 százalékra ugrik a kedvezmény mértéke), míg az Evil Westet 40, a Heroes of Might & Magic V Bundle-t és a Dragon Age: Origins Ultimate Editiont 75, a The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Editiont 67, a Strangleholdot pedig 80 százalékkal olcsóbban vehetitek meg.

Érdemes átböngészni a katalógust, hiszen ekkora merítésből elég nagy valószínőséggel fennakad majd valami a hálótokon, de ha mégsem lenne így, akkor sem kell üres kézzel távoznotok.

Hirdetés

Mint azt korábban is írtuk, a vásár ideje alatt a GOG.com összesen hat játékot fog elajándékozni. Ebből kettőt már be is zsákolhattatok, előbb a Sunblaze-t, majd a Crusader Kings II-t, a következő pedig, amit hozzáadhattok a gyűjteményhez nem más, mint a 2019-ben megjelent Sigma Theory: Global Cold War. Ez a körökre osztott stratégiai játék a nem túl távoli jövőbe vezet, ahol szenzációs tudományos felfedezések, és a mögöttük álló zseniális koponyák megszerzéséért vívnak újabb hidegháborút a világ hatalmai. Nekünk az a dolgunk, hogy egy hírszerzőügynökséget vezetve gondoskodjunk a saját nemzetünk elsőségéről, bármi áron.

Az ajándék megszerzéséhez bökjetek a fenti linkre, majd nyomjatok a Go ti giveaway és Add to library gombokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)