Hirdetés

Már megint kitalálták, hogy melyik játékot adja legközelebb ingyen az Epic Games Store

|

Ha nem lennének az árulkodó csomagolópapírok, sokkal unalmasabban telne a várakozás.

Hirdetés

Már a végéhez közeledik az Epic Games Store karácsonyi promóciós időszaka, minek során immáron többéves hagyományként naponta más játékkal lep meg bennünket. Ezzel párhuzamosan egy másik tradíciót is meghonosított az Unreal Engine fejlesztője és a Fortnite kiadója által fenntartott piactér, méghozzá a soron következő címet elfedő, ugyanakkor annak azonosítására támpontokkal szolgáló csomagolópapírokét.

Ezeknek hála az esetek túlnyomó többségében konkrétan be lehetett lőni, hogy melyik játékot zsákolhatjuk be újabb 24 óra elteltével, ám arra is volt példa (klasszikus Falloutok, Lego Builder's Journey), hogy mindössze tippelni tudtunk.

Hirdetés

Ma sem hagy minket ingyenes játék nélkül az Epic Games Store, és miként korábban minden alkalommal, úgy ezúttal is a színes csomagolópapír mintázata volt az, ami nyomra vezette a Reddit és a többi online fórum nyomozóit. Az ezen látható, teljes arcot fedő, koronás sisakból többen is a Cold Symmetry 2020-ban debütált soulslike játékára, a Mortal Shellre tippeltek, köztük az általában jól értesült Billbil-kun is.

Ti örülnétek ennek az ajándéknak?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)