Hirdetés

Már most elérhető az Epic Games Store két ingyen játéka

|

A szokásosnál hamarabb élesedett, és a jövő héten is számolnunk kell ezzel.

Hirdetés

Ennyi év után már minden PC-s (és nem PC-s) játékos tudja, hogy csütörtökönként 17:00-kor változik az Epic Games Store-ban az ingyen játékok kínálata - eddig legalábbis ez volt a rend, mostantól azonban egy órával korábban, 16:00-tól indíthatjuk a folyamatot, aminek végén gazdagabbak leszünk néhány minimum érdekes, de gyakran kiváló játékkal.

Erre a hétre két cím jutott. Az egyik a Deus Ex: Mankind Divided, amiben Adam Jensen szerepében küzdhetünk az Illuminati nevet viselő, nem kifejezetten jó szándékú szervezet ellen. Az Eidos Montréal 2016-ban megjelent akció-szerepjátéka kiváló lett, aki eddig nem játszott vele, annak remek alkalom ez arra, hogy bepótolja.

Hirdetés

A másik egy kisebb lélegzetvételű kaland, a The Bridge, egy logikai játék, amiben a fizikával és perspektívával kapcsolatos előítéleteinket és ismereteinket félre kell tenni, hogy megoldhassuk a fejtörőket.

Mindkettőt elérhetitek a linken, a GET, majd a Place Order gombra kell nyomni, és közben talán bejelentkezni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)