Hirdetés

Már tölthető az Epic Games Store újabb ingyen játéka

|

Erre a hétre egy olyan cím jutott, ami, ha jókor voltatok jó helyen, már szerepelhet a könyvtáratokban.

Hirdetés

Újabb erős hét ért véget most, eddig lehetett letölteni a Hitmant és a Shadowrun Collectiont az Epic Games Store-ból. Aki lemaradt, az bánkódhat (vagy megveheti ezeket némi pénzért), mától jövő csütörtökön 17:00-ig egy minden szempontból más, viszont meglehetősen sikeres játék lehet a tiétek.

Az Into the Breach (mely korábban mindössze 24 órán át volt ingyenes az EGS-en) egy körökre osztott stratégia, amit az FTL alkotói raktak össze.

Hirdetés

Csúcstechnológiás mecheket irányítva küzdhetünk meg egy idegen fenyegetéssel, véletlenszerűen generált csaták során, védelmezve a civilek épületeit, tökéletesítve stratégiánkat. A Metacritic-en 90%-on áll, az OpenCritic-es átlaga hasonlóan jó, és mi is szerettük, úgyhogy egy esélyt mindenképp adjatok neki!

A jövő héten a vasútépítős Railway Empire, valamint a Where the Water Tastes Like Wine című kalandjáték lesz ingyenes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)