Hirdetés

Már tudjuk, mik lesznek az Epic Games Store jövő heti ingyenes játékai, össze fogtok verekedni értük

|

A jövő heti ajándékok egy tematikára épülnek: jöhet a bunyózás!

Hirdetés

Nem véletlenül veszteséges még mindig az Epic Games Store, hiszen hosszú ideje szórják a nagyközönségre számolatlanul az ingyen játékokat. Ha most fellátogattok az online boltba, akkor ingyen felmarkolhattok egy igazán minőségi akció-kalandot. A Deliver us Mars nagyon izgalmas sci-fi sztori, amit vétek lenne kihaszni, de ha valami pörgősebbet szeretnétek, akkor a jövő heti ajánlat nektek szól majd, amely csütörtökön 17:00-kor élesedik legközelebb.

Ezúttal két játék várja az érdeklődőket az akciós kosárban, és mindkettő oldschool, ardace, játéktermi műfajok leszármazottja. Ha hiányoltatok egy kis verekedést az életetekből (amit nehéz elképzelni, mivel ez az év gyakorlatilag a verekedős játékok mennyországa), akkor az EGS majd segít.

Hirdetés

A Marvel vs. Capcom játékok kombóit idéző Jitsu Squad egy 4 fős kooperatív beat 'em up látványos csatákkal, gyors akcióval, és izgalmas karakterekkel, amelyhez különleges látványvilág társul:

A Mighty Fight Federationt szintén a verekedős műfaj nagyjai ihlették, ez viszont már egy 3D-s arena fighter, többféle játékmóddal, és 14 egyedi karakterrel.

A Jitsu Squad és a Mighty Fight Federation november 30-tól december 7-ig lesz ingyenesen behúzható. Addig ne felejtsétek el felmarkolni a Deliver us Marsot, tényleg megéri.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)