Hirdetés

Máris itt az Epic Games Store újabb ingyenes játéka

|

Tegnap a városépítő stratégiai játékok kedvelői örülhettek, ma viszont egy remekbe szabott platformer lehet ingyen a tiétek.

Hirdetés

Mindannyiunk örömére megismétli az Epic Games Store a tavalyi ünnepi promócióját, aminek időtartama alatt a szokásos heti egy (olykor kettő) játék helyett naponta kapunk egyet ajándékba. Mivel a műfaján belül az egyik legjobbnak számító Cities: Skylines nyitotta a sort, és ma sem a korábban előkerült listáról származó címet adhatunk hozzá a könyvtárunkhoz, egyre biztosabbnak tűnik, hogy puszta koholmány volt az egész.

Noha a legújabb ajándék nem az AAA szegmens képviselője, ez a tény szemernyit sem csorbítja erényeit, mert ha platformjátékot keres az ember, ráadásul olyat, amelyiknek vállalható története, erőteljes atmoszférája is van túl azon, hogy játékmenete kihívásokban gazdag, akkor az Oddworld: New 'n' Tasty még úgy is pazar választás lenne, ha történetesen elkérné az Epic Games Store az árát. Térítésmentesen aztán meg pláne nem lehet kifogása ellene senkinek, hacsak az nem, hogy a hideg kirázza mindegyik játéktól, amelyikben van ugrás gomb.

Hirdetés

A sötét humorú Oddworld: Abe's Oddysee remake-jében a feladatunk nem egyéb, mint a címszereplőt irányítva elpucolni a húsfeldolgozó üzemből, amelynek vezetése úgy döntött, az akadozó nyersanyag-utánpótlás okozta gondokra az a legjobb orvosság, ha a melósokból készül húsos pite a továbbiakban. Eközben persze a lehető legtöbb sors- és fajtársunkat is magunkkal kell vinnünk.

Tapasztalatból mondom, hogy móka, érdemes bővíteni vele kollekciótokat, aztán látogassatok vissza holnap is, mert akkor már kiderül, hogy mi a harmadik ajándék játék a tizenötből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)