Hirdetés

Még behúzhatod ingyen ezt a játékot, de nem árt sietned

|

Most annak sem kell üres kézzel távoznia a GOG.com-ról, aki nem talál semmi kedvére valót a téli vásár kínálatában.

Hirdetés

Bőven van még ideje annak, aki szét szeretne nézni a két hete indult téli vásárban a GOG (a Good Old Games rövidítése) oldalán. Január negyedikéig több mint hatezer játék, kiegészítő, DLC várja, hogy nyomott áron megvegyük és hazavigyük, pontosabban feltegyük a digitális polcra. De annak sincs ám akadálya, hogy kiírjuk lemezre, és így tároljuk el a szerzeményeinket, mivel a CD Projekt piacterén nincs helye DRM-nek, nem is volt soha.

Persze csak azért, mert most olcsóbbak a játékok, egyáltalán nem muszáj kinyitnunk a pénztárcánkat, de ha már felkeressük az áruházat, akkor bizony érdemes lecsapnunk minden ajánlatok legvonzóbbikára, egy rövid ideig ingyenesen megszerezhető címre.

Hirdetés

Ez utóbbi nem más, mint a Lacuna című, 2021-ben megjelent sci-fi noir kalandjáték. A DigitalTales alkotásában egy, az egész Naprendszert a feje tetejére állító gyilkossági ügyet kell felgöngyölítenünk a CDI-ügynök Neil Conrad szerepében. Bár a játék pixelart képi világa a műfaj hőskorát idézi, a megoldásai modernebbek, hiszen a történet elágazik, a végkifejletet pedig a tetteink befolyásolják.

Ahhoz, hogy bekerüljön kollekciónkba, elég a fenti linkre bökni, majd a játék terméklapjára navigálva a bejelentkezést követően megnyomni a Go to giveaway és az Add to library gombokat. Minderre magyar idő szerint december 29-éig, egészen pontosan aznap 15 óráig van lehetőségünk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)