Hirdetés

Még egy karácsonyi ajándék az Epic Games Store mai ingyen játéka

|

Ne mondja senki, hogy nem lesz szebb az ünnep, ha megint egy ingyenes címet vágnak hozzánk bejglikóma közben.

Hirdetés

Nem unatkozunk. Alig volt egy napunk (na jó, valójában pontosan egy napunk volt) behúzni a Tango Gameworks remekét, a Ghostwire: Tokyo című különleges FPS-t (mazur tesztjét viszont még bármikor elolvashatjátok róla), máris itt a mai ingyenes ajándék, aminek a GS szerkesztősége egy emberként tapsikol, pedig sokunknak már megvan ez a remek játék.

Egyébként sem szeretünk finnyásan, kisujjat eltartva morogni, ha egyébként ajándékról van szó, szóval ünnepi pátoszban köszöntjük a The Outer Worlds: Spacer's Choice Editiont (igen, a minden extrával megpakolt cuccról beszélünk) az ingyenesen behúzott címek könyvtárában, javasoljuk, hogy ti minél hamarabb csapjatok le rá, hiszen csak egyetlen napotok van minderre, és ilyenkor rohan az idő. Ha előtte még tájékozódnátok róla, akkor Chava kolléga tesztjét érdemes böngészgetni, minden sora arany.

Hirdetés

Nem kell mást tennetek, csak erőből kattintani/tapicskolni/koppintani erre a linkre, és ott a GET gombot megpiszkálva aktiválni a játékot. Pillanatok alatt megvan, nem is fáradtok el közben.

Az ünnepek között is naponta érkeznek majd az ingyen játékok, mindenképpen nézzétek a GS-t, mert azonnal beszámolunk nektek arról, mit lehet éppen bezsákolni pár mozdulattal. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)