Hirdetés

Még egyéves sincs, de már ingyen a tiéd lehet az Epic Games Store legújabb ajándéka

|

Egy 2023 nyarán megjelent alkotással folytatja a piactér az ünnepi ajándékosztást.

Hirdetés

Lassan a végéhez közeledik az Epic Games Store karácsony és szilveszter környékére időzített, immáron hagyományosnak tekinthető promóciója, melynek keretében naponta másik játék válik ingyenessé, magyarán ennyi időnk van, hogy hozzáadjuk a felhasználói fiókunk könyvtárához, és ezáltal több tízezer forintot spóroljuk. Holnap lesz még egy ajándék, amit a legnagyobb durranásnak szánt cím követ csütörtökön, és onnantól vissza is áll a régi rend, azaz heti rendszerességgel érkezik majd a váltás.

Annak ellenére sem hagyja abba tehát a piacteret fenntartó Epic Games a játékok osztogatását, hogy az elmúlt években nem sikerült közelebb kerülnie céljához, a Steam trónfosztásához, sőt mi több, tavaly olyan mély gödörbe került, amiből csak elbocsátások és egyes részlegek eladása révén tudott kikecmeregni.

Hirdetés

Ennek szellemében a következő 24 órában a 20 Minutes Till Dawn gyarapíthatja a kollekciónkat. Egészen frissnek mondható a flanne csapatának roguelike és survival elemeket tartalmazó alkotása, mely 2023 júniusában debütált, az Epic Games Store kínálatában pedig csak most vált elérhetővé. Az alkotói le sem tagadhatnák hogy a közelmúlt egyik legnagyobb indie sikere, a Vampire Survivors inspirálta őket.

A játék megszerzéséhez nem kell egyebet tennetek, mint hogy a fenti linkre kattintva elnavigáltok a terméklapra, ahol a bejelentkezést követően megnyomjátok a GET gombot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)