Hirdetés

Megint egy kiváló horrorjátékkal és egy extrával vár az Epic Games Store

|

Ezen a héten is érdemes párat kattintani, hogy két játékkal bővíthessük gyűjteményünket.

Hirdetés

Mivel néhány nap múlva itt a halloween, érthető, hogy az Epic Games Store-ban is a horrorjátékok kerülnek előtérbe - vagy legalábbis azok, amikben valamilyen szinten a félelem és rettegés szerepet kap. Az elmúlt egy hétben a The Evil Withint húzhattuk be, most pedig folytatása kerül sorra, egy szép pontszámokat bezsebelő indie játék mellett.

A The Evil Within 2-ben folytatódik Castellanos nyomozó izgalmas kalandja, ismét egy borzalmas világban kell a túlélésért küzdenie, hogy megmentse lányát . Jobb értékeléseket kapott, mint elődje, ne hagyjátok ki!

Hirdetés

A hét másik ajándéka a Tandem: a Tale of Shadows, egy egész korrekt logikai platformer, amiben Emma és macija, Fenton segítségével oldhatjuk meg Thomas Kane eltűnésének rejtélyét. Hangulatos, izgalmas a játékmenete, és még egy kicsit para is.

Mindkettőt a fenti linkekre kattintva, majd a GET gombra bökve tudjátok megkaparintani, akár mobilról is, hogy aztán géphez érve indulhasson a letöltés. Onnantól, hogy elraktároztátok őket, bármikor elővehetitek, érthető, ha most nincs hely és idő nekik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)